Víno, hudba a úspěch: Oslava nejlepších obchodníků naší letní soutěže!

V GD Pro Brokers věříme v ocenění tvrdé práce a odhodlání našich obchodníků. A co je lepším způsobem, jak to udělat, než strávit den v krásném prostředí zámeckého vinařství Bzenec, kde historie a kultura se mísí s moderními zážitky?

Naše cesta začala v Hotelu Lidový dům, kde jsme byli srdečně přivítáni a mohli si vychutnat lahodný oběd. Po chvíli relaxace a neformálního povídání jsme se vydali na dobrodružství v Zámeckém vinařství.

Zde jsme měli tu čest ochutnat některá z nejlepších vín regionu, prozkoumat vinici Starý Vrch a dozvědět se více o historii a tradicích vinařství v Bzenci. Procházka židovským hřbitovem a zámeckým parkem nám poskytla hlubší vhled do bohaté historie města.

Obchodníci při degustaci vín

Večer byl vyplněn řízenou degustací zámeckých vín, kde jsme měli možnost ochutnat některé z nejlepších vzorků. A co by to bylo za oslavu bez hudby? Cimbálová kapela nám dodala energii a atmosféru, která nás provázela až do pozdních hodin.

Cimbálová kapela

Tato akce byla nejen příležitostí k oslavě úspěchů našich obchodníků, ale také k navázání nových vztahů a posílení těch stávajících. V našem týmu věříme v sílu týmového ducha a spolupráce, a tato akce byla dokonalým odrazem těchto hodnot.

Závěrem bychom chtěli poděkovat všem našim obchodníkům za jejich neúnavné úsilí a odhodlání. Vaše práce je pro nás neocenitelná a jsme hrdí, že Vás máme v týmu.

Pokud Vás tento článek inspiroval a cítíte, že byste mohli být součástí našeho týmu, neváhejte nás kontaktovat. Více informací najdete na naší podstránce kariéra.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout vše" souhlasíte s ukládáním souborů cookie do vašeho prohlížeče za účelem zlepšení pohybu na webu, analýzy používání webu a pomoci při našich marketingových aktivitách. Pokud chcete povolit pouze vybrané soubory cookie, tuto možnost najdete v "Nastavení".