Oslava 3. výročí založení firmy!

Vítejte na naší oslavě, na které jsme slavili 3. rok od založení společnosti GD Pro Brokers. Oslava, i přes menší účast, proběhla v perfektní a přátelské náladě se spoustou občerstvení. Máme za sebou další rok byl úspěchů, nových obchodníků a spokojených klientů.

Jídlo na oslavě 3. výročí firmy

Na tomto místě bychom chtěli poděkovat všem našim klientům. Vaše důvěra a spokojenost jsou pro nás největší odměnou a motivací. Děkujeme také našim skvělým obchodníkům z celé republiky, kteří každý den pracují na tom, aby naši klienti dostali to nejlepší. A samozřejmě nesmíme zapomenout na všechny naše partnery, kteří nám pomáhají růst a inovovat.

Co nás čeká do budoucna? Těšíme se na další roky plné úspěchu, dřiny a inovací. Našim cílem je držet krok s dobou, která se stále zrychluje, a proto chceme pracovat rychle, efektivně, přesto spolehlivě. V následujícím roce plánujeme otevřít nové pobočky, o kterých Vás budeme informovat, a proto nás sledujte na Instagramu, Facebooku nebo třeba Linkedinu, aby Vám nic neuteklo. Podívejte se seznam poboček, kde Vás nyní rádi obsloužíme.

Máte pocit, že byste chtěli být součástí našich plánů a přidat se na úspěšnou cestu? Prohlédněte si podstránku s kariérou, ozvěte se nám a přijďte na kávu, kde se společně poznáme a třeba to bude kafe, které Vám změní život.

Obrázek kávy k textu ohledně kariéry

Přejeme všem krásný zbytek letních prázdnin a spoustu úspěšných rozhodnutí do konce letošního roku. V případě, že Vás čeká dovolená, tak si u nás nechte udělat nabídku na cestovní pojištění, stačí vyplnit tento formulář, ten můžete vyplnit i v případě zájmu o jiné pojištění. Uděláme Vám i audit pojištění zdarma, pro ten vyplňte následující formulář.

Děkujeme!

Logo společnosti

Kliknutím na tlačítko "Přijmout vše" souhlasíte s ukládáním souborů cookie do vašeho prohlížeče za účelem zlepšení pohybu na webu, analýzy používání webu a pomoci při našich marketingových aktivitách. Pokud chcete povolit pouze vybrané soubory cookie, tuto možnost najdete v "Nastavení".