Setkání TOP obchodníků na Vltavě

Vítáme Vás na palubě lodi Valerie Selene! Posádka lodi, kotvící na nábřeží Edvarda Beneše, nám poskytla skvělé prostředí pro plavbu po krásné Vltavě. Na palubě jsme si užili bohatý catering a oslavili naše obchodní úspěchy.

Fotografie krásného cateringu

Nedávno jsme totiž měli tu čest uspořádat výjimečnou akci pro naše TOP obchodníky. V atmosféře plné pozitivní energie a přátelském duchu, kde se mísily profesionální diskuze s neformálním povídáním, jsme měli možnost ocenit úsilí našich úžasných obchodníků. Tento den byl nejen příležitostí k relaxaci, ale také k navázání nových profesních vztahů a k posílení těch stávajících. Je to přesně to, co nás jako společnost definuje - spolupráce, profesionalita a spolehlivost.

Obchodníci, kteří se společně smějí

V závěru bychom chtěli, za společnost GD Pro Brokers, poděkovat všem našim obchodníkům. Vaše neúnavné úsilí a snaha dělat maximum pro své klienty jsou tím, co nás posouvá vpřed a společně rosteme. Vaše práce je pro nás neocenitelná a jsme hrdí, že Vás máme v týmu.

Tato akce byla první svého druhu, ale určitě ne poslední. Věříme, že se nadále budeme vzájemně inspirovat, podporovat a společně dosahovat nových úspěchů. A kdo ví, třeba se na další plavbě potkáme i s Vámi! Pokud Vás článek inspiroval a cítíte, že byste mohli být součástí našeho týmu, neváhejte nás kontaktovat a pozveme Vás na kafe. Jsme vždy otevřeni novým talentům! Více informací najdete na naší podstránce kariéra.

Pokud chcete mít informace jako první, tak nás sledujte na těchto našich sociálních sítích - Instagram, Facebook a Linkedin.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout vše" souhlasíte s ukládáním souborů cookie do vašeho prohlížeče za účelem zlepšení pohybu na webu, analýzy používání webu a pomoci při našich marketingových aktivitách. Pokud chcete povolit pouze vybrané soubory cookie, tuto možnost najdete v "Nastavení".